Απεργία Υγειονομικών / Απεργία σιδηροδρομικών: Αυτά είναι τα δρομολόγια που δεν ... / Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ.

Απεργία Υγειονομικών / Απεργία σιδηροδρομικών: Αυτά είναι τα δρομολόγια που δεν ... / Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ.. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00.

Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς.

ΑΔΕΔΥ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις 26 ...
ΑΔΕΔΥ: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στις 26 ... from www.iefimerida.gr
Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!

Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι

Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Συλλαλητήριο Πέμπτη 11/6 και πανυγειονομική ...
ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Συλλαλητήριο Πέμπτη 11/6 και πανυγειονομική ... from infolibre.gr
Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου…

Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα.

Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο.

ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων
ΠΟΕΔΗΝ: 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων from www.reporter.gr
Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή.

Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων απεργία. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama